Καρμπονάρα με παριζάκι
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
20 -30 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Βράζετε τα μακαρόνια όπως τα προτιμάτε. Παράλληλα, κόβετε το παριζάκι σε μικρούς κύβους και το σωτάρετε σε τηγανάκι με 1 κουταλιά βούτυρο για περίπου 5 λεπτά. Το διατηρείτε ζεστό. Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά. Ρίχνετε και το παριζάκι και ανακατεύετε. Προσθέτετε τους δύο κρόκους αυγών και το τυρί ανακατεύοντας πάντα καλά και στο τέλος προσθέτετε την κρέμα γάλακτος. Σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Υλικά
  • 500γρ. μακαρόνια
  • 150γρ. παριζάκι 
  • 100γρ. παρμεζάνα
  • 2 κρόκους αυγών
  • 250γρ. κρέμα γάλακτος


Σχετικά Προϊόντα