Σπετζοφάι με λουκάνικα με πράσο
Υλικά
- 1 πακέτο λουκάνικα με πράσο
- 1 κρεμμύδι λευκό σε φέτες
- 1 κρεμμύδι κόκκινο σε φέτες
- 1 πιπεριά κέρατο σε φέτες
- 1 πιπέρια πράσινη σε φέτες
- 1 σκ. σκόρδο
- 60ml κόκκινο κρασί
- 200γρ ντομάτα τριμμένη
- 200γρ ντομάτα κονκασέ
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Θυμάρι
- Φέτα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
- Σ’ ένα τηγάνι με δυνατή θερμοκρασία ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα με πράσο, αφού το έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 1-2 λεπτά μέχρι να ξεκινήσουν να μαλακώνουν.
- Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με κόκκινο κρασί, τρίβουμε την ντομάτα και ρίχνουμε την ντομάτα κονκασέ.
- Βάζουμε τα κλωναράκια θυμαριού να αρωματιστεί το σπετζοφάι, φτιάχνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.
- Σερβίρουμε με φέτα.
Υλικά
- 1 πακέτο λουκάνικα με πράσο
- 1 κρεμμύδι λευκό σε φέτες
- 1 κρεμμύδι κόκκινο σε φέτες
- 1 πιπεριά κέρατο σε φέτες
- 1 πιπέρια πράσινη σε φέτες
- 1 σκ. σκόρδο
- 60ml κόκκινο κρασί
- 200γρ ντομάτα τριμμένη
- 200γρ ντομάτα κονκασέ
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Θυμάρι
- Φέτα
- Αλάτι
- Πιπέρι