Σπετζοφάι με λουκάνικα με πράσο

  • ΧΡΟΝΟΣ:
  • ΜΕΡΙΔΕΣ:

Υλικά

  • 1 πακέτο λουκάνικα με πράσο
  • 1 κρεμμύδι λευκό σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι κόκκινο σε φέτες
  • 1 πιπεριά κέρατο σε φέτες
  • 1 πιπέρια πράσινη σε φέτες
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 60ml κόκκινο κρασί
  • 200γρ ντομάτα τριμμένη
  • 200γρ ντομάτα κονκασέ
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Θυμάρι
  • Φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες

  • Σ’ ένα τηγάνι με δυνατή θερμοκρασία ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα με πράσο, αφού το έχουμε  κόψει σε λεπτές φέτες.
  • Στην συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 1-2 λεπτά μέχρι να ξεκινήσουν να μαλακώνουν.
  • Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με κόκκινο κρασί, τρίβουμε την ντομάτα και ρίχνουμε την ντομάτα κονκασέ.
  • Βάζουμε τα κλωναράκια θυμαριού να αρωματιστεί το σπετζοφάι, φτιάχνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.
  • Σερβίρουμε με φέτα.

Υλικά

  • 1 πακέτο λουκάνικα με πράσο
  • 1 κρεμμύδι λευκό σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι κόκκινο σε φέτες
  • 1 πιπεριά κέρατο σε φέτες
  • 1 πιπέρια πράσινη σε φέτες
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 60ml κόκκινο κρασί
  • 200γρ ντομάτα τριμμένη
  • 200γρ ντομάτα κονκασέ
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Θυμάρι
  • Φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι