Ποιοτικός  Έλεγχος

 

Το καλό κρέας που εσείς διαλέγετε καθημερινά και το απολαμβάνετε μαγειρεμένο με χίλιους δυο τρόπους, είναι το ίδιο που επιλέγουμε κι εμείς σχολαστικά στη βιομηχανία αλλαντικών Γρηγορίου.

 

Τα προϊόντα μας παράγονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής. Γίνονται καθημερινά έλεγχοι ποιότητας σε όλες τις παραλαμβανόμενες πρώτες ύλες που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή καθώς και στα τελικά έτοιμα προϊόντα. Οι θερμοκρασίες των ψυγείων, των οχημάτων διανομής, των φούρνων και οι κλιματισμοί όλων των χώρων παρακολουθούνται και καταγράφονται από σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

Η είσοδος στους χώρους παραγωγής ελέγχεται από αυτόματο μηχάνημα απολύμανσης χεριών και υποδημάτων. Όλοι οι χώροι παραγωγής καθαρίζονται και απολυμαίνονται συστηματικά, με κατάλληλα χημικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και τη συνεχή προσπάθεια των ανθρώπων μας για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων, η Γρηγορίου έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά αλλαντικών και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

 

Πιστοποιήσεις

 

Η Γρηγορίου ήταν ίσως η πρώτη κυπριακή επιχείρηση που εφάρμοσε σύστημα HACCP το 1992. Το 2002, πρώτη απ' όλες τις κυπριακές εταιρείες, προχώρησε στην πιστοποίηση τριών συστημάτων διαχείρισης από τους διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς ΚΕΠ, ΕΛΟΤ και IQNET.

 

Σήμερα, εφαρμόζουμε πέντε πιστοποιημένα συστήματα:

 

  • ISO 9001 - ποιότητα
  • ISO 22000 (HACCP) - ασφάλεια τροφίμων
  • FSSC 22000 -  ασφάλεια τροφίμων
  • ISO 14001 - περιβαλλοντική διαχείριση
  • ISO 45001 - επαγγελματική υγεία & ασφάλεια

 

Η πιστή εφαρμογή των πιο πάνω συστημάτων, σε συνδυασμό με τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο και το εξελιγμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αυτοματοποίησης της παραγωγής και της συσκευασίας, διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των αλλαντικών που παράγει η εταιρεία.