Ρόστι πατάτας με γαλοπούλα ψητή All Natural
-
ΧΡΟΝΟΣ: 40mins
-
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
Υλικά
Για την πατάτα:
- 2 μεσαίες πατάτες τριμμένες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 50 γρ. τυρί cheddar
- 100 γρ. ψητή γαλοπούλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη σως μουστάρδας:
- 40 γρ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.γ. μέλι
- 20 γρ. μαγιονέζα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
Για την πατάτα:
- Σε ένα μπολ τρίβουμε τις πατάτες.
- Στραγγίζουμε πιέζοντας με τα χέρια και στεγνώνουμε.
- Μεταφέρουμε πίσω στο μπολ και αναμειγνύουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το θυμάρι, το τυρί cheddar και τη ψητή γαλοπούλα.
- Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε το μείγμα της πατάτας από τη μία πλευρά μέχρι να ροδίσει.
- Γυρίζοντάς το από την άλλη πλευρά προσθέτουμε το βούτυρο.
- Μόλις ροδίσει αφαιρούμε από το τηγάνι.
Για τη σως μουστάρδας:
- Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ με ένα σύρμα.
Υλικά
Για την πατάτα:
- 2 μεσαίες πατάτες τριμμένες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 50 γρ. τυρί cheddar
- 100 γρ. ψητή γαλοπούλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη σως μουστάρδας:
- 40 γρ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.γ. μέλι
- 20 γρ. μαγιονέζα
- Αλάτι
- Πιπέρι