Ρόστι πατάτας με γαλοπούλα ψητή All Natural

  • ΧΡΟΝΟΣ: 40mins
  • ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

Υλικά

Για την πατάτα:

  • 2 μεσαίες πατάτες τριμμένες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. τυρί cheddar
  • 100 γρ. ψητή γαλοπούλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

Για τη σως μουστάρδας:

  • 40 γρ. μουστάρδα Dijon
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 20 γρ. μαγιονέζα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες

Για την πατάτα:

  • Σε ένα μπολ τρίβουμε τις πατάτες.
  • Στραγγίζουμε πιέζοντας με τα χέρια και στεγνώνουμε.
  • Μεταφέρουμε πίσω στο μπολ και αναμειγνύουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το θυμάρι, το τυρί cheddar και τη ψητή γαλοπούλα.
  • Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
  • Σοτάρουμε το μείγμα της πατάτας από τη μία πλευρά μέχρι να ροδίσει.
  • Γυρίζοντάς το από την άλλη πλευρά προσθέτουμε το βούτυρο.
  • Μόλις ροδίσει αφαιρούμε από το τηγάνι.

Για τη σως μουστάρδας:

  • Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ με ένα σύρμα.  

Υλικά

Για την πατάτα:

  • 2 μεσαίες πατάτες τριμμένες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. τυρί cheddar
  • 100 γρ. ψητή γαλοπούλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

Για τη σως μουστάρδας:

  • 40 γρ. μουστάρδα Dijon
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 20 γρ. μαγιονέζα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι