Mακαρονοσαλάτα με γαλοπούλα βραστή All Natural
-
ΧΡΟΝΟΣ: 30mins
-
ΜΕΡΙΔΕΣ: 2
Υλικά
Για τα ζυμαρικά:
- 3-4 λίτρα νερό
- 250 γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι
- Αλάτι
Για τη σάλτσα:
- 1 αβοκάντο
- 100 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 200 γρ. γαλοπούλα βραστή All Natural ψιλοκομμένη
- 50 γρ. κρέμα τυρί
- 50 γρ. μαγιονέζα
- 5-6 τμχ. ντομαντίνια κομμένα στη μέση
- 20 γρ. καλαμπόκι
- 1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
Για τη σάλτσα:
- Σε ένα μπολ λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το λεμόνι.
- Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατεύουμε.
Για τα ζυμαρικά:
- Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το νερό, αλατίζουμε και ζεσταίνουμε.
- Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα ζυμαρικά και βράζουμε μέχρι να γίνουν al dente.
- Σουρώνουμε και μεταφέρουμε στο μπολ με τη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Υλικά
Για τα ζυμαρικά:
- 3-4 λίτρα νερό
- 250 γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι
- Αλάτι
Για τη σάλτσα:
- 1 αβοκάντο
- 100 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 200 γρ. γαλοπούλα βραστή All Natural ψιλοκομμένη
- 50 γρ. κρέμα τυρί
- 50 γρ. μαγιονέζα
- 5-6 τμχ. ντομαντίνια κομμένα στη μέση
- 20 γρ. καλαμπόκι
- 1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι