Mακαρονοσαλάτα με γαλοπούλα βραστή All Natural

  • ΧΡΟΝΟΣ: 30mins
  • ΜΕΡΙΔΕΣ: 2

Υλικά

Για τα ζυμαρικά:

  • 3-4 λίτρα νερό
  • 250 γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι
  • Αλάτι

Για τη σάλτσα:

  • 1 αβοκάντο
  • 100 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. γαλοπούλα βραστή All Natural ψιλοκομμένη
  • 50 γρ. κρέμα τυρί
  • 50 γρ. μαγιονέζα
  • 5-6 τμχ. ντομαντίνια κομμένα στη μέση
  • 20 γρ. καλαμπόκι
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες

Για τη σάλτσα:

  • Σε ένα μπολ λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το λεμόνι.
  • Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατεύουμε.

 

Για τα ζυμαρικά:

  • Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το νερό, αλατίζουμε και ζεσταίνουμε.
  • Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα ζυμαρικά και βράζουμε μέχρι να γίνουν al dente.
  • Σουρώνουμε και μεταφέρουμε στο μπολ με τη σάλτσα.
  • Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Υλικά

Για τα ζυμαρικά:

  • 3-4 λίτρα νερό
  • 250 γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι
  • Αλάτι

Για τη σάλτσα:

  • 1 αβοκάντο
  • 100 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. γαλοπούλα βραστή All Natural ψιλοκομμένη
  • 50 γρ. κρέμα τυρί
  • 50 γρ. μαγιονέζα
  • 5-6 τμχ. ντομαντίνια κομμένα στη μέση
  • 20 γρ. καλαμπόκι
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι