Ομελέτα με καπνιστή λούντζα All Natural
Υλικά
- 3 αυγά
- 30 ml κρέμα γάλακτος
- 1 πακέτο καπνιστή λούντζα All Natural
- 50γρ χαλλούμι
- 6 ντοματίνια
- ½ λευκό κρεμμύδι
- 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
- Σ’ ένα τηγάνι με διάμετρο 26εκ. προσθέτουμε το ελαιόλαδο, σε μέτρια θερμοκρασία, και προσθέτουμε το κρεμμύδι, την λούντζα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία.
- Σ’ ένα δοσομετρητή σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και πολτοποιούμε.
- Ρίχνουμε το αυγό μέσα στο τηγάνι και επαναφέρουμε σε μέτρια θερμοκρασία.
- Τρίβουμε το χαλλούμι, ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα ντοματίνια και σκεπάζουμε με ένα καπάκι μέχρι να ψηθεί η ομελέτα μας.
- Αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο.
Υλικά
- 3 αυγά
- 30 ml κρέμα γάλακτος
- 1 πακέτο καπνιστή λούντζα All Natural
- 50γρ χαλλούμι
- 6 ντοματίνια
- ½ λευκό κρεμμύδι
- 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι