Ομελέτα με καπνιστή λούντζα All Natural

  • ΧΡΟΝΟΣ:
  • ΜΕΡΙΔΕΣ:

Υλικά

  • 3 αυγά
  • 30 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 πακέτο καπνιστή λούντζα All Natural
  • 50γρ χαλλούμι
  • 6 ντοματίνια
  • ½ λευκό κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες

  • Σ’ ένα τηγάνι με διάμετρο 26εκ. προσθέτουμε το ελαιόλαδο, σε μέτρια θερμοκρασία, και προσθέτουμε το κρεμμύδι, την λούντζα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
  • Στην συνέχεια προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία.
  • Σ’ ένα δοσομετρητή σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και πολτοποιούμε.
  • Ρίχνουμε το αυγό μέσα στο τηγάνι και επαναφέρουμε σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Τρίβουμε το χαλλούμι, ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα ντοματίνια και σκεπάζουμε με ένα καπάκι μέχρι να ψηθεί η ομελέτα μας.
  • Αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο.

Υλικά

  • 3 αυγά
  • 30 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 πακέτο καπνιστή λούντζα All Natural
  • 50γρ χαλλούμι
  • 6 ντοματίνια
  • ½ λευκό κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι