French toast με ψητό ζαμπόν All Natural, τυρί, maple syrup

  • ΧΡΟΝΟΣ:
  • ΜΕΡΙΔΕΣ:

Υλικά

2 κ.σ. Maple syrup

Τυρί VEPO edam

2 κ.σ. βούτυρο

30 ml γάλα

Ψητό ζαμπόν All Natural

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Σχοινόπρασο

50γρ Blueberries

1 αυγό

1 κ.γ. κανέλα

2 φέτες ψωμί brioche χοντροκομμένες

Οδηγίες

  • Σ’ ένα μπολ σπάμε το αυγό, ρίχνουμε την κανέλα, το γάλα και την βανίλια. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
  • Στον πάγκο εργασίας τοποθετούμε τις φέτες ψωμιού και βάζουμε και στις δύο το τυρί και το ψητό ζαμπόν και φτιάχνουμε ένα σάντουιτς.
  • Βουτάμε το σάντουιτς μέσα στο μείγμα με το αυγό και το γάλα να μουλιάσει απ’ όλες τις πλευρές.
  • Σ’ ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία βάζουμε το βούτυρο μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια τοποθετούμε στο τηγάνι το French Toast.
  • Καραμελώνουμε το τοστ και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε τα blueberries και το maple syrup στο τηγάνι μέχρι να λιώσουν και να δημιουργηθεί μια σάλτσα.

Υλικά

2 κ.σ. Maple syrup

Τυρί VEPO edam

2 κ.σ. βούτυρο

30 ml γάλα

Ψητό ζαμπόν All Natural

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Σχοινόπρασο

50γρ Blueberries

1 αυγό

1 κ.γ. κανέλα

2 φέτες ψωμί brioche χοντροκομμένες