Cordon blue με ψητό ζαμπόν All Natural και μοτσαρέλα

  • ΧΡΟΝΟΣ:
  • ΜΕΡΙΔΕΣ:

Υλικά

 

  • Ψητό ζαμπόν All Natural
  • Μοτσαρέλα σε φέτες 
  • 300 γρ στήθος κοτόπουλο
  • Αλεύρι
  • 2 αυγά
  • 30 ml γάλα
  • Φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

  • Μ’ ένα μαχαίρι ανοίγουμε το στήθος κοτόπουλου στη μέση, το μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
  • Τοποθετούμε στον πάγκο εργασίας μια λαδόκολλα, βάζουμε επάνω το κοτόπουλο και σκεπάζουμε πάλι με λαδόκολλα. Με ένα μπάτη χτυπάμε ελαφρά το κοτόπουλο μας για να ανοίξει και να μπορέσουμε να το τυλίξουμε.
  • Βάζουμε πάνω στο κοτόπουλο δυο φέτες μοτσαρέλα, κόβουμε σε λωρίδες το ψητό ζαμπόν και το τοποθετούμε στην μέση του φιλέτου. Τυλίγουμε προσεχτικά για να φτιάξουμε ένα σφικτό ρολό.

 

Για το πανάρισμα

  • Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το γάλα με το αυγό και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Βάζουμε σε δύο διαφορετικά μπολ την φρυγανιά και το αλεύρι.
  • Τοποθετούμε το Cordon Blue μέσα στο αλεύρι, έπειτα στο μείγμα με το γάλα και το αυγό και τέλος στην φρυγανιά.
  • Το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά μέχρι να παγώσει.
  • Παράλληλα ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα με ηλιέλαιο στους 160-170 βαθμούς.
  • Τηγανίζουμε για περίπου 5 λεπτά.

 

Υλικά

 

  • Ψητό ζαμπόν All Natural
  • Μοτσαρέλα σε φέτες 
  • 300 γρ στήθος κοτόπουλο
  • Αλεύρι
  • 2 αυγά
  • 30 ml γάλα
  • Φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα