Σουφλέ στο φούρνο με βραστό στήθος γαλοπούλας All Natural
Υλικά
- 500γρ τρικολόρε ζυμαρικά
- 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- 250γρ μανιτάρια σε φέτες
- 100γρ καλαμπόκι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πακέτο βραστό στήθος γαλοπούλας ALL NATURAL
Για την μπεσαμέλ
- 1 λίτρο γάλα
- 100γρ βούτυρο
- 100γρ αλεύρι
- 100γρ μοτσαρέλλα τριμμένη VEPO
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
- Σε μια κατσαρόλα με κοχλαστό νερό βράζουμε για περίπου 8 λεπτά τα ζυμαρικά μας.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία σοτάρουμε το κρεμμύδι τα μανιτάρια, το καλαμπόκι και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Αφού τα σοτάρουμε τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
- Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε το βούτυρο και το αλεύρι για να φτιάξουμε ρου και ρίχνουμε σταδιακά το γάλα για να δημιουργήσουμε την μπεσαμέλ.
- Αφού πήξει η μπεσαμέλ μας προσθέτουμε μέσα την τριμμένη μοτσαρέλλα.
- Σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε στο μπολ με τα λαχανικά, προσθέτουμε την μπεσαμέλ και ανακατεύουμε.
- Φτιάχνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψί. Γαρνίρουμε με περισσότερη μοτσαρέλλα τριμμένη και ψήνουμε στον φούρνο στο γκριλ στους 210 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Υλικά
- 500γρ τρικολόρε ζυμαρικά
- 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- 250γρ μανιτάρια σε φέτες
- 100γρ καλαμπόκι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πακέτο βραστό στήθος γαλοπούλας ALL NATURAL
Για την μπεσαμέλ
- 1 λίτρο γάλα
- 100γρ βούτυρο
- 100γρ αλεύρι
- 100γρ μοτσαρέλλα τριμμένη VEPO
- Αλάτι
- Πιπέρι