Σουφλέ στο φούρνο με βραστό στήθος γαλοπούλας All Natural

  • ΧΡΟΝΟΣ:
  • ΜΕΡΙΔΕΣ:

Υλικά

  • 500γρ τρικολόρε ζυμαρικά
  • 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 250γρ μανιτάρια σε φέτες
  • 100γρ καλαμπόκι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πακέτο βραστό στήθος γαλοπούλας ALL NATURAL

Για την μπεσαμέλ

  • 1 λίτρο γάλα
  • 100γρ βούτυρο
  • 100γρ αλεύρι
  • 100γρ μοτσαρέλλα τριμμένη VEPO
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες

  • Σε μια κατσαρόλα με κοχλαστό νερό βράζουμε για περίπου 8 λεπτά τα ζυμαρικά μας.
  • Σε μια άλλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία σοτάρουμε το κρεμμύδι τα μανιτάρια, το καλαμπόκι και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  • Αφού τα σοτάρουμε τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
  • Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε το βούτυρο και το αλεύρι για να φτιάξουμε ρου και ρίχνουμε σταδιακά το γάλα για να δημιουργήσουμε την μπεσαμέλ.
  • Αφού πήξει η  μπεσαμέλ μας προσθέτουμε μέσα την τριμμένη μοτσαρέλλα.
  • Σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε στο μπολ με τα λαχανικά, προσθέτουμε την μπεσαμέλ και ανακατεύουμε.
  • Φτιάχνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψί. Γαρνίρουμε με περισσότερη μοτσαρέλλα τριμμένη και ψήνουμε στον φούρνο στο γκριλ στους 210 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Υλικά

  • 500γρ τρικολόρε ζυμαρικά
  • 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 250γρ μανιτάρια σε φέτες
  • 100γρ καλαμπόκι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πακέτο βραστό στήθος γαλοπούλας ALL NATURAL

Για την μπεσαμέλ

  • 1 λίτρο γάλα
  • 100γρ βούτυρο
  • 100γρ αλεύρι
  • 100γρ μοτσαρέλλα τριμμένη VEPO
  • Αλάτι
  • Πιπέρι