Κρέπες με λουκάνικα Knackwurst
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
35 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Ετοιμάζετε τη ζύμη για τις κρέπες ανακατεύοντας μαζί όλα τα υλικά. Αλείφετε με λίγο βούτυρο ένα τηγανάκι (με 15 εκ. διάμετρο) για να ψήσετε τις κρέπες. Βάζετε από 2 κουταλιές ζύμη κάθε φορά και αφήνετε μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.

 

Αφού ετοιμάσετε όλες τις κρέπες, τις αλείφετε με μουστάρδα, βάζετε στην καθεμία από ένα λουκάνικο και τις τυλίγετε σε ρολά. Τις βάζετε σε πυρέξ, πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί και τις βάζετε στο φούρνο στους 180°C, όσο χρειάζεται μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα. Σερβίρονται ζεστές.

Υλικά

 (για 4 άτομα)

 

  • λουκάνικα Knackwurst (1 για κάθε κρέπα που θα φτιάξετε)
  • μουστάρδα
  • κίτρινο τυρί τριμμένο

 

Για τη ζύμη:

 

  • 250 γρ. αλεύρι 
  • 3 αυγά
  • λίγο αλάτι
  • λίγη ζάχαρη
  • 500 γρ. γάλα
  • 80 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 3 κουταλιές της σούπας λάδι