Καναπεδάκια Γουστόζικα
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
15 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

 Βράζετε τα αυγά μέχρι να σφίξουν, τα ξεφλουδίζετε, τα κόβετε σε φετούλες και τα αλατοπιπερώνετε. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά τη μαγιονέζα με το ζαμπόν τριμμένο, την παρμεζάνα, το καλαμπόκι και προσθέτετε πολύ λίγο πιπέρι. Κόβετε κάθε φέτα ψωμιού στα τέσσερα και αλείφετε με το μίγμα. Από πάνω βάζετε μια φετούλα αυγού και σκεπάζετε πάλι με λίγο μίγμα. Βάζετε τα καναπεδάκια στο ψυγείο, μέχρι να τα σερβίρετε.


Υλικά
  • 12 φέτες μαύρο ψωμί για τοστ
  • 150 γρ. ζαμπόν 
  • 90 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 6 αυγά
  • 100 γρ. καλαμπόκι (βρασμένο)
  • 120 γρ. μαγιονέζα
  • αλάτι, πιπέρι