Ζεστά σάντουιτς με Μορταδέλλα
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
40 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Ψήνετε στο φούρνο κάτω από το γκριλ τις φέτες ψωμιού. Βάζετε πάνω από μια φέτα μορταδέλλα. Ετοιμάζετε σάλτσα μπεσαμέλ με βούτυρο, αλεύρι και το γάλα. Προσθέτετε την παρμεζάνα και τους κρόκους αυγών. Βάζετε από μια κουταλιά σάλτσα μπεσαμέλ πάνω στις σκεπασμένες με μορταδέλλα φέτες ψωμιού και τα αφήνετε κάτω από το γκριλ για 5-6 λεπτά. Γαρνίρετε με μορταδέλλα (λωρίδες) και ελιές. 

Υλικά

 (για 4 άτομα)

 

  • 8 φέτες ψωμί φόρμας
  • 10 φέτες μορταδέλλα  
  • 4 κοφτές κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 6 κοφτές κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κρόκους αυγών
  • μαύρες ελιές