Πράσινη σαλάτα με κύβους φιλέτου γαλοπούλας
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
10 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Κόβουμε το μαρούλι σε κομμάτια και το βάζουμε στη σαλατιέρα. Κόβουμε σε λουρίδες το αγγουράκι και τα καρότα. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά στη σαλατιέρα μαζί με το φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε κύβους. Χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με το βαλσάμικο ξύδι, τη ζάχαρη, το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.

 

 


Υλικά

 (για 4 άτομα)

  

  • 1 μαρούλι
  • 1 αγγουράκι
  • 2 καρότα
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 200 γρ. φιλέτο γαλοπούλας
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές βαλσάμικο ξύδι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • αλάτι