Πέννες με σάλτσα κρασιού
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
25 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Σοτάρετε το μπρόκολο και το κρεμμύδι με 3 κουταλιές μαργαρίνη ώσπου να μαλακώσουν.  Προσθέτετε το κρασί, τον κύβο, 2 φλιτζάνια νερό, το κορν φλάουρ διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι νερό και αλατοπίπερο.  Όταν η σάλτσα πήξει, την αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και την υπόλοιπη μαργαρίνη και ανακατεύετε.  Σοτάρετε με ελάχιστο ελαιόλαδο το παριζάκι σε δυνατή φωτιά, ώστε μόλις να ροδίσει.  Προσθέτετε στη σάλτσα τις πέννες και το παριζάκι, ανακατεύετε, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε.


Υλικά
(για 4 άτομα) 
 
  • μισό παριζάκι κομμένο σε κύβους
  • 250γρ. μπρόκολο σε μπουκετάκια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 4 κουταλιές μαργαρίνη
  • 1 φλιτζανάκι άσπρο κρασί
  • 1 κύβος ζωμός κρέατος
  • 1 ½ κουταλιά κορν-φλάουρ
  • 6 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 400γρ. πέννες βρασμένες
  • 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι και πιπέρι
Σχετικά Προϊόντα