Γκάμον στέικς με σάλτσα Μπάρμπεκιου
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
15 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά της σάλτσας καλά και μαρινάρετε τα γκάμον στείκς 2-3 ώρες. Μετά ψήνετε τα στείκς στο γκριλ σε ταψί ή στη σχάρα ενώ τα γυρίζετε συχνά και τα αλείφετε με τη σάλτσα.

Υλικά

6 Gammon steaks

 

Για τη σάλτσα:


  • ½ φλιτζάνι Μελάσα
  • ½ φλιτζάνι ξύδι
  • 1/3 φλιτζάνι μουστάρδα έτοιμη
  • 1 μπουκάλι πικάντικη Κέτσαπ
  • 2 κουταλιές σούπας σάλτσα Worcester
Σχετικά Προϊόντα