Φασόλια με Λουκάνικα Φρανκφούρτης
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
1 ώρα & 40 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Μουσκεύετε μισό κιλό φασόλια από το βράδυ.  Την επομένη, αλλάζετε το νερό και τα βράζετε περίπου 1 ώρα.  Σωτάρετε 2 κρεμμύδια και 2-3 σκελίδες σκόρδο σε λάδι να μαραθούν.  Προσθέτετε τα φασόλια, 3-4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες και μαϊντανό ψιλοκομμένο.  Επίσης, αλάτι, πιπέρι.  Σιγοψήνετε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.  Κόβετε τα λουκάνικα σε κομμάτια 2 εκ., τα προσθέτετε και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά.

Υλικά
  • ½ κιλό φασόλια ξερά
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • μαϊντανός
  • αλατοπίπερο
  • 2 κρεμμύδια
  • 3-4 ώριμες ντομάτες
  • 6 λουκάνικα