Ομελέτα αγροτική
Βαθμολόγηση χρηστών:
Χρόνος:
10-15 λεπτά
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτύπωση

Σοτάρετε τα σπαράγγια, τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά και τα μανιτάρια, με αλάτι και πιπέρι, σε 2 κουταλιές μαργαρίνη ώσπου να μαλακώσουν. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά με την κρέμα γάλακτος, το τυρί, αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε σε τηγάνι την υπόλοιπη μαργαρίνη και ρίχνετε το μίγμα των αβγών. Μόλις κάνει κρούστα η ομελέτα, προσθέτετε τα λαχανικά και το παριζάκι. Όταν ψηθεί η ομελέτα, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και τη διπλώνετε. Σερβίρετε αμέσως.


Υλικά
(για 4 άτομα)
 
  • μισό παριζάκι λεπτοκομμένο
  • 150γρ. σπαράγγια (τις κορυφές και το τρυφερό μέρος του κοτσανιού) κομμένα
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • ½ πιπεριά πορτοκαλί ψιλοκομμένη
  • 100 γρ. μανιτάρια σε φέτες
  • 4 κουταλιές μαργαρίνη
  • 6 αβγά
  • 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
  • 1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
  • αλάτι και πιπέρι
  • μαϊντανός
Σχετικά Προϊόντα